Referenser

Swedish Exergy AB

“Swedish Exergy har samarbetat med Ann-Charlotte i många år som HR rådgivare och rekryteringskonsult.  Ann-Charlotte är professionell, hjälpsam och har ett stort engagemang i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera Ann-Charlotte som HR- och rekryteringskonsult”

Prem Verma, VD, Swedish Exergy AB

 

Arkiv Redovisning AB

”Ann-Charlotte är personlig och kunnig inom sitt område och har gett oss serviceinrikad rådgivning i rekryteringsprocessen.”

Anna Halldenius, VD Arkiv Redovisning

 

Albo System Sweden AB

Vi har samarbetat med Ann-Charlotte i flera år där hon gett rådgivning i Rekrytering- & Personalfrågor samt genomförande av hela rekryteringsprocessen. Ann-Charlotte är professionell, serviceinriktad och personlig, någon som vi varmt kan rekommendera”  

Håkan Johansson, VD  Albo System Sweden AB

Internet.se

”Ann-Charlotte är enkel att arbeta med, hon ger snabb återkoppling och har ett engagemang i sitt arbete som verkligen uppskattats av mig! Jag kan verkligen rekommendera henne som en samarbetspartner i rekrytering- och personalfrågor.”

Jakob Hwang, VD Internet.se

Biotech AB

”Ann-Charlotte har varit oss till stor hjälp vid flera rekryteringsprocesser med sitt breda kunnande och stora engagemang”

Anders Grahn, VD Biotech AB

Christian Bauer

”Kan varmt rekommendera Ann-Charlotte på alla sätt. Hon besitter stor kompetens inom rekrytering och jag ser hennes främsta egenskap är att verkligen se individen och stötta på bästa sätt.”