Referenser

Swedish Exergy AB

”Swedish Exergy har samarbetat med Ann-Charlotte i många år som HR rådgivare och rekryteringskonsult.  Ann-Charlotte är professionell, hjälpsam och har ett stort engagemang i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera Ann-Charlotte som HR- och rekryteringskonsult”

Prem Verma, VD, Swedish Exergy AB

 

CAMpreq AB

”Ann-Charlottes trevliga och professionella sätt gör att det kändes tryggt att ha henne som vår ”representant” inför kandidaterna för företagets förväntningar och värderingar. Och när vi når nästa mål i affärsplanen och skall rekrytera nästkommande medarbetare kommer vi helt säkert att ta en förnyad kontakt.”

Peter Sundbaum, VD, CAMpreq AB

 

Arkiv Redovisning AB

”Ann-Charlotte är personlig och kunnig inom sitt område och har gett oss serviceinrikad rådgivning i rekryteringsprocessen.”

Anna Halldenius, VD Arkiv Redovisning

 

Språkbolaget AB

”Språkbolaget har anlitat AdwiseHR och Ann-Charlotte i samband med rekrytering av säljande projektledare. Ann-Charlotte har varit suverän att jobba med. Hon har tagit fram bra kandidater och i alla delar varit otroligt professionell och trevlig att jobba med. Kan varmt rekommendera AdwiseHR och Ann-Charlotte. Hon är verkligen engagerad i sitt uppdrag och månar om kunden och de sökande på alla sätt. Kommer definitivt att anlita Ann-Charlotte igen när det är dags att rekrytera”

Maria Lachonius, VD, Språkbolaget

 

Albo System Sweden AB

Vi har samarbetat med Ann-Charlotte i flera år där hon gett rådgivning i Rekrytering- & Personalfrågor samt genomförande av hela rekryteringsprocessen. Ann-Charlotte är professionell, serviceinriktad och personlig, någon som vi varmt kan rekommendera”  

Håkan Johansson, VD  Albo System Sweden AB

Internet.se

”Ann-Charlotte är enkel att arbeta med, hon ger snabb återkoppling och har ett engagemang i sitt arbete som verkligen uppskattats av mig! Jag kan verkligen rekommendera henne som en samarbetspartner i rekrytering- och personalfrågor.”

Jakob Hwang, VD Internet.se

Biotech AB

”Ann-Charlotte har varit oss till stor hjälp vid flera rekryteringsprocesser med sitt breda kunnande och stora engagemang”

Anders Grahn, VD Biotech AB

Christian Bauer

”Kan varmt rekommendera Ann-Charlotte på alla sätt. Hon besitter stor kompetens inom rekrytering och jag ser hennes främsta egenskap är att verkligen se individen och stötta på bästa sätt.”