Projektledare – från order till leverans! 

För Svenska Jalusi AB söker vi nu en projektledare som trivs med att driva flera parallella projekt samtidigt. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade produkter till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och söker nu en serviceinriktad medarbetare som kan ansvara och projektleda från beställning till leverans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som projektledare på Svenska Jalusi AB kommer du fylla en viktig samordnade funktion, dels internt mellan säljare, produktionen och vår serviceenhet, samt externt mot kunder och underentreprenörer. Arbetet sköts på kontoret med telefon och datorn som främsta verktyg. Din utmaning ligger i att alltid ligga steget före dina kollegor, kunder och leverantörer. Du kommer rapportera direkt till försäljningschef. Ansvarsområden och arbetsuppgifter;

 • Ansvara och driva projekten från beställning till färdig leverans samt uppföljning
 • Upprätta och bevaka tidplan och ta fram underlag efter noggranna genomgångar om produktutförande direkt med kund alt. underentreprenader.
 • Orderberedning inför den egna produktionen.
 • Inköp av produkter och tjänster från underleverantörer,
 • Kontinuerliga avstämningar med säljare, produktion, kunder och leverantörer.
 • Hantering av dokumentation såsom avtal, ordererkännande, CE-dokument, drift- och skötsel mm
 • Samordning av leveranser, montage, boka frakt, hjälpmedel m.m.
 • Lönsamhetskalkyler & uppföljning
 • Lösa och administrera inkommande praktiska ärenden från befintliga kunder.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, helst i en kundnära projektorganisation där produktions- och leveransutmaningar är en del av vardagen, gärna från ett mindre bolag. Arbetet innebär att hålla i gång många parallella projekt med många kontaktytor med ett tydligt kundfokus. Därför är det viktigt att du som person är ansvarstagande och strukturerad samt har en mycket god samarbets- och problemlösningsförmåga.

Produkterna som Svenska Jalusi AB tillverkar och installerar innefattar ofta tekniskt utmaningar, därav lägger vi stor vikt vid att du har en god teknisk förståelse, vilket innebär en förmåga att se, förstå och beskriva hur produkter ska passa in mekaniskt och fungera i våra kunders projekt. Arbetet innebär regelbundna kontakter med kunder och leverantörer, så det är viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och kvalitetsmedveten.

Dina kvalifikationer:

 • Vi söker dig med minst 3–5 års tidigare arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter gärna från byggbranschen.
 • Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom projektledning alt. installationsteknik/byggteknik eller motsvarande. 
 • Du behöver ha erfarenhet av att arbeta i sälj- och projekt administrativt system, erfarenhet av Visma Business samt Lime CRM är meriterande.
 • Du har tidigare arbetat i Microsoft Outlook. Word, Excel och Powerpoint.
 • God förmåga att utrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.
 • B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt brandjalusier och brandgardiner. Våra produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter knappt 25 Mkr. Vår huvudmarknad är Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på www.jalusi.se

 Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig?

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Rätt person får stor möjlighet att utvecklas i sin funktion men även påverka sin arbetssituation.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: 
Svenska Jalusi AB 
Tjänst: 
Projektledare  Omfattning: Heltid  
Tillträde: 
Omgående eller efter överenskommelse 
Placeringsort: 
Göteborg 
Sista ansökningsdag: 
2021-03-12

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Fyll i och skicka in din ansökan nedan.

OBS! Om du har problem med formuläret skicka din ansökan till ansokan@adwisehr.se